Sammen og hver for sig

08. december 2020, 12:57
Privatfoto

Løgstrup Normalt samles 200-300 festglade mennesker i november til LGIF´s julefrokost i Løgstrup Hallen, men sådan skulle det ikke være i år.

En kendt virus kom i vejen, men den afholdt dog ikke klubbens festudvalg fra at tænke ud af boksen, så den 21. november blev der alligevel julefrokost, bare på en alternativ måde efter konceptet »sammen og hver for sig«, som en vis Hr. Larsen sang.

Det betød, at en »Nisseautomobil« fra klubben kørte rundt til de små hjem og solgte fadøl, drinks og shots til stor begejstring for de tilmeldte.

Dem var der 105 af fordelt på 12 husstande. Mange havde valgt at bestille julemenuen fra Slagter Storm, og også den blev leveret til døren af julemænd og nissepiger.

Men dermed var disses arbejde ikke gjort, for de var også rundt for at sælge amerikansk lotteri, hvor man kunne vinde flotte præmier skænket af byens erhversdrivende.

- Der var en rigtig god stemning i alle husstande, og da vi nu ikke kunne samles fysisk, var det muligt at deltage virtuelt i et online festlokale via Zoom, og det var der mange, der gjorde. Her kunne man så hilse på og skåle med de andre deltagere, lyder det fra Mette Lange fra festudvalget.

Hun betegner initiativet som en stor succes, der i øvrigt også lige kastede 12.000 kroner af sig til klubkassen.