Hygge i handelsstanden Og vinderen er...

06. januar 2021, 13:52
Simon Højer (med ryggen til) stod for teknikken, da udtrækningen af vindere i Stoholm Handelsstandsforenings store julekonkurrence blev livestreamet på facebook fra Fjends Folkeblad med Torsten Nielsen og Kirsten Marie Ulstrup som værter. Foto: Henrik Bagge

Det sædvanlige basseralle udeblev, da det blev tid for Stoholm Handelsstandsforening at udtrække vinderne af årets store julekonkurrence.

Normalt er det en begivenhed, der er henlagt til et butikslokale hos HP Møbler i Nørregade den 27. december, hvor der hilses lystigt på hinanden med champagne og et stykke kransekage til, men som alt andet i det forgangne år fik coronaen også spændt ben for det.

I stedet havde handelsstanden været vaks ved havelågen og fået arrangeret en virtuel livestreaming af udtrækningen på facebook.

Den foregik tirsdag den 22. december fra et i hast indrettet studio på Fjends Folkeblad, og mange interesserede fulgte med, da ejendomsmægler Torsten Nielsen som vært dykkede ned i sækken med tusindvis af bon´er fra decembers handel i Stoholms butikker og trak den ene vinder efter den anden op til fine præmier.

Med sig som assistent havde værten taget nissepigen over dem alle, Kirsten Marie fra Maler Ulstrup, der holdt regnskab med præmier og vindere, og på holdet fandt man også Simon Højer, der havde taget det på sig at stå for teknikken.

Som det næsten kan ses på billedet, kørte Hr. Højer produktionen sikkert i mål med en rolig hånd, og efter endt udsendelse var alle enige om, at det da vist gik meget godt.

Alligevel er håbet for den næste jul, at udtrækningen igen kan foregå absolut live i et rigtigt rum med rigtige mennesker og rigtige bobler. Og ikke mindst uden corona.

Vinderne i Stoholm Handelsstandsforening kan ses i annoncen andetsteds i denne avis, og selve livestreamen ligger stadig tilgængelig på handelsstandens facebookside.