Hvordan indretter du dig på jul med coronarestriktioner?

06. januar 2021, 14:35
1 af 3 IVAN HØEG, LØGSTRUP Julen bliver i år naturligvis anderledes for os. Juleaften bliver dog som oprindeligt planlagt. Den fejrer vi hos os sammen med Lenes 92-årige mor, hvilket er en tradition hvert andet år, hvor vi så normalt besøger vore børn og børnebørn på Sjælland lige før jul eller mellem jul og nytår. På grund af smittetallet har vi desværre måttet udsætte dette besøg til senere, hvilket vi naturligvis er meget kede af. Så har vi heldigvis mulighed for at møde familien på Skype eller FaceTime. Jeg synes, det er helt på sin plads, at myndighederne opfordrer os til at tage ekstra forholdsregler til jul. Vi må alle gøre, hvad vi kan, for at stoppe spredningen af den væmmelige Covid-19. Ved fælles hjælp kommer vi hurtigere og bedre ud på den anden side.
2 af 3 LONE DAHL, SDR. RESEN Vi vil holde lav profil op til, i og efter julen. Dog samles vi med børn og børnebørn juleaften, hvis ikke der er risiko for nogle af os har været udsat for smitte. Hvis det skulle blive tilfældet må vi indrette os efter det og holde en juleaften derefter. Vi må passe på os selv og hinanden denne tid, hvis ikke det hele skal løbe løbsk. Der skal jo helst ikke blive nedlukning på nedlukning pga der slækkes på anbefalinger, hver gang der er nedgang i smittetrykket. Glædelig jul til alle, pas godt på jer selv og hinanden.
3 af 3 ANDERS JAKOBSEN, STOHOLM Jeg tror, vi ligesom mange andre er ramt af »Corona-træthed«, men samtidig har jeg/vi naturligvis forståelse for, at der bliver nødt til at ske noget, når smittetallene ser ud, som de gør i øjeblikket. Vores Jul bliver som udgangspunkt ikke så meget anderledes, da vi både Juleaften samt 1. og 2. Juledag opholder hos i »boblen« her i Stoholm, så det har da sine fordele at være lokalt forankret i sådan en tid. Og så krydser vi ellers fingre for bedre smittetal samt en vaccine så hurtigt som muligt!