Tillykke til Tove!

06. januar 2021, 14:38
Tove Sørensen, Løgstrup. Foto: Henrik Bagge

Det var en glad og overrasket Tove Sørensen fra Løgstrup i den anden ende af røret, da Fjends Folkeblad ringede for at meddele hende, at hun var blevet udtrukket som den heldige vinder af den »Find 5 Fejl« konkurrence, som avisen i uge 50 havde lavet i samarbejde med Dagli´ Brugsen i Løgstrup.

Og glæden havde ikke fortaget sig, da uddeler Jonas Jensen dagen efter stod klar til at overrække Tove en dejlig juleand og et par flasker af de gode.

Hun havde taget sin søn med for at afhente præmien, og skal man tro ham, har heldet nærmest været hans mor en tro følgesvend.

- Hun vinder næsten altid, når hun spiller, lød det fra Finn Sørensen.

Og selv om Tove ikke var villig til at give sin søn helt ret i den påstand, var der alligevel noget om snakken.

For eksempel har Tove Sørensen før haft held med at deltage i Fjends Folkeblads konkurrencer, da hun tidligere har afhentet en præmie hos Best by Henriette i Stoholm.

Det var ellers ikke blevet nemmere at vinde siden sidst, for i Brugsen i Løgstrup talte uddeler Jonas Jensen om rekorddeltagelse.

Desuden havde Tove, som mange andre, kæmpet noget med at finde den femte og bedst gemte fejl, da de færreste ved første øjekast lagde mærke til, at en lynlås på en flyverdragt var forsvundet fra det ene billede til det andet.