Hvad ønsker du dig af 2021?

09. januar 2021, 05:54
1 af 3 NIELS JØRGEN LYNGSØ, KJELDBJERG Jeg ønsker mig, at det at samle mange mennesker til byfest og de mange andre fælles aktiviteter, vi normalt har her i Kjeldbjerg, igen bliver noget positivt. Og her mener jeg ikke COVID-19 positivt, der skal vi jo helst forblive negative. Som formand for Kjeldbjerg UIF ønsker jeg mig i særdeleshed, at vi sammen kan fastholde og måske endda udbygge den pæne medlemsfremgang og sportslige succes, vi, trods alt det trælse, oplevede i 2020. Kort sagt: jeg ønsker mig coronaen ad Hekkenfeldt til, jo før jo bedre.
2 af 3 JEANNETTE KVICK, LÅNUM Mit største ønske er, nok som resten af den danske befolkning, at vende tilbage til normalen. En hverdag uden restriktioner, brok og hetz mod politikerne og sundhedsministeriet. Et 2021 som byder på en masse motorsport for mit vedkommende. Hvor jeg kan rejse ud, uden at folk herhjemme skal »se ned« på mig, fordi jeg rejser udenlands for at forfølge min profession som international codriver. En hverdag som dengang i 2019.
3 af 3 EVA HANCOCK, MØNSTED Jeg ønsker mig: A. At alle – høj som lav - bliver opmærksomme på, at vi på jorden bruger fire gange de ressourcer, som kloden har. Det er selvsagt ikke holdbart. Så jeg starter hjemme hos os med genbrug af alt fra tøj, bøger mv. til det helt små – ingen alufolie, minimum af plastik mv. Frelst, ja – men nødvendigt. B. Normalitet i samfundet, og frihed fra at tænke på »virussen«. Og medmenneskelighed.