En OK jul i Mønsted IF

08. januar 2021, 11:39
Uddeler Lasse Kristiansen overrækker formand for Mønsted IF Jane Engberg Krogh en check på næsten 40.000 kroner fra Dagli´ Brugsen og OK. Privatfoto

Covid-19 har sat en stopper for mange gode ting i år, og det har også været tilfældet i Mønsted IF.

Turneringer og stævner er blevet lukket ned, og events som Kalkmineløbet og Kalkbrænderfest er blevet aflyst.

Derfor var det en særdeles velkommen fornøjelse, da man kort før jul kunne modtage en rekordstor check fra Dagli´ Brugsen Mønsted og OK.

Det var uddeler Lasse Kristiansen, der kunne overrække formand i Mønsted IF Jane Engberg Krogh en check på ikke mindre end 39354,55 kroner, hvilket er rekord for den tid, samarbejdet mellem Dagli´ Brugsen, OK og Mønsted IF har eksisteret.

Medvirkende til rekorden var, at OK i 2020 på grund af covid-19 valgte at forhøje deres andel med 30 procent og så selvfølgelig, at rigtig mange kortholdere valgte at tanke på hjemmebanen ved standerne ved Dagli´ Brugsen.

Mønsted IF fordeler pengene ligeligt mellem foreningens afdelinger, så det kommer alle medlemmerne til gode.

- Vi forsøger at holde specielt ungdomskontingenterne på et så lavt niveau som muligt, så alle kan få mulighed for at deltage i vores aktiviteter, og desuden forsøger vi at få alle ungdomsmedlemmerne afsted til stævner, så de kan få nogle gode oplevelser, lyder det fra kasserer i Mønsted IF Christian Steffensen.