Hvad ønsker du dig af 2021?

16. januar 2021, 05:54
1 af 3 HELLE HAANING BROGAARD, VRIDSTED Jeg ønsker mig af 2021, at hverdagen bliver normaliseret og bekymringer vil fylde mindre. Jeg glæder mig til, at nyhederne ikke kun handler om smittetal, dødstal og sygdom. Der må trods alt være en hel del andre nyheder. Jeg ønsker, det bliver fyldt op med endnu mere tid med familien og gode venner, gamle som nye, og at de unge igen kan få en hverdag uden alle restriktionerne og forbud.
2 af 3 CARSTEN CHRISTENSEN, DAUGBJERG Året 2021, håber jeg, vil bringe nye personlige udfordringer. Jeg elsker udfordringer og håber, at det er positive udfordringer. Så håber jeg, at året vil bringe lidt normale tilstande, så jeg kan invitere min familie med over og besøge en god ven i Riga. Året 2021 må selvfølgelig også gerne bringe velstand og velfærd med til mig og mine.
3 af 3 KRISTIAN IBSEN HANSEN, VRIDSTED Det ønsker jeg mig af 2021: - 2 stik i skulderen - at spille fodbold hver onsdag aften - at der er liv i by og på land - at møde mine medmennesker - at få min frihed tilbage - at vi ikke skal høre mere om »C« PS: - at tabe 5 kg