Knap fem mio. kroner retur til forsikrede bilister

17. januar 2021, 06:17
Arkivfoto

Bilister forsikret i det medlemsejede GF deler i Salling og Fjends mere end 4,9 millioner kroner. Det svarer til 20 procent af den betalte bilforsikring. Det oplyser GF Forsikring i Salling-Fjends.

Regnskabet for det forgangne år er gjort op, og de lokale bilforsikringstagere i GF får i denne uge besked om, hvad overskudsdelingen konkret betyder for dem hver især i kroner og øre.

- Coronaåret 2020 var et strengt år for rigtig mange, men vi kan heldigvis glæde os over, at de færre biler på vejene har betydet færre bilskader. Det er en af årsagerne til det flotte resultat, hvor bilisterne i Salling-Fjends deler 4,9 mio. kroner. Også i naboområdet Thy og Mors er det gået rigtigt godt med bilskaderne, og thy- og morsingboerne deler således 4 millioner kroner, siger Svend Aage Pedersen, der er formand for GF Skive, Thy og Mors.

- Med et samlet overskud på 8,9 mio. kroner på de lokale bilforsikringer må vi konstatere, at vores medlemmer kører fornuftigt og er gode til at passe på sig selv og andre i trafikken, siger Svend Aage Pedersen i en pressemeddelelse.

Rent praktisk foregår overskudsdelingen på den måde, at den enkeltes andel af overskuddet trækkes fra prisen på forsikringerne, efterhånden som de fornys i 2021.