Lions efterlyser vindertyper

04. februar 2021, 10:41
De to hovedgevinster er bare nogle af de præmier, som Knud Lang og Lions Fjends stadig leder efter en vinder til. Foto: Henrik Bagge

fjends Da Lions Fjends i december udloddede præmier for et stykke over 20.000 kroner i årets julelotteri, var det med en frist i halen på den 21. januar 2021 for afhentning af præmier hos Butik Bente i Stoholm.

Men som vi vænnede os til gennem 2020, kom en vis virus også i vejen for en fair og sportslig afvikling af det løb, og i lyset af, at kun cirka halvdelen af gevinsterne endnu er afhentet, har Lions Fjends nu forlænget fristen.

Men i og med, at præmiemutter Bente Antonsen Jensen endnu ikke må holde åbent i sin butik, hedder fristen nu »tre uger frem fra den dato, hvor Butik Bente igen må holde åbent«.

Var det til at forstå? Altså hvis Bente for eksempel igen må åbne dørene fra mandag den 1. marts, hedder den nye frist søndag den 21. marts.

Vindernumrene blev offentliggjort i Fjends Folkeblad den 6. januar 2021, men i erkendelse af, at nok ikke alle har gemt avisen fra uge 1, selv om vi har mange fans, er der stadig mulighed for at tjekke numrene på løvernes egen hjemmeside fjends.lions.dk.

Knud Lang fra Lions Fjends var forbi redaktionen i sidste uge og kunne blandt andet afsløre, at begge lotteriets hovedpræmier på henholdsvis 2000 og 1000 kroner stadig er blandt de uafhentede gevinster.

Som en lille teaser kan det oplyses, at hovedgevinsten på 2000 kroner fra Spar Nord er på lod nummer 49060, mens andenpræmien på 1000 kroner er på lod nummer 49284, men list endelig ind på Lions Fjends’ egen hjemmeside og tjek vindernummeret på alle de andre lækre præmier også.