Biskoppen samler ind

05. februar 2021, 13:19
Biskop Henrik Stubkjær tilbyder sit selskab til en eksklusiv dag i november med rundvisning og efterfølgende middag. Billetter kan købes indtil lørdag klokken 12, og pengene går til året Danmarks Indsamling. Pressefoto

indsamling Lørdag den 6. februar er dagen for Danmarks Indsamling 2021, og den bliver nu støttet af Viborg Stift, der tilbyder en eksklusiv eftermiddag med biskop Henrik Stubkjær.

I samarbejde med Golf Hotellet i Viborg har stiftet tilrettelagt en særlig eftermiddag med biskoppen, som viser rundt i domkirken, en tur med museumsinspektør Jesper Hjermind i kælderen under bispegården og en udsøgt 3-retters menu til at runde dagen af med ved søerne i Viborg.

Biskoppen selv begrunder tiltaget med, at man gerne vil være med til at gøre en forskel for verdens børn, som er fokus for indsamlingen i år, og så at vi alle savner at feste sammen.

Arrangementet løber af stabelen den 12. november, og billetter kan erhverves for en lille plovmand via Viborg Stifts hjemmeside indtil klokken 12 lørdag den 6. februar. Alle pengene går ubeskåret til Danmarks indsamlingen.