Hobby Huset flytter kørsel til Højslev

11. februar 2021, 22:47
Hans Nielsen er i gang med at flytte al udbringning af varer til byggecentret i Højslev, hvor der er meget bedre plads. Arkivfoto: Henrik Bagge

stoholm Pladsen er blevet for trang på matriklen i Stoholm, så fra uge 7 foregår udbringning af varer til Hobby Husets kunder fra dets byggecenter på Søbyvej i Højslev.

- Vi er i fuld gang med at flytte al kørsel til Højslev, for vi har for lidt plads her i Stoholm. De render og flytter rundt på en masse hele tiden, og i Højslev har vi meget bedre plads til et ordentligt lager med fire gange så meget under tag og nok 10 gange så meget plads udenfor, siger indehaver Hans Nielsen.

Han forsikrer dog, at det ikke er noget, den almindelige kunde i hverken Stoholm eller Spøttrup, hvor Hobby Huset også er, kommer til at mærke til.

- De vil ikke opdage det, for om vi kører ud fra Stoholm eller Højslev, er der ingen forskel på. I Højslev vil de dog opleve, at der bliver mere aktivitet, og der kommer flere varer på hylderne i butikken. Vi arbejder nemlig på at opgradere i Højslev, men vi er også på vej med et nyt navn og flere andre tiltag, så der bliver i det hele taget tale om en opgradering i alle tre butikker, siger Hans Nielsen.

Generel travlhed

Det er dog ikke bare med den aktuelle flytning, at Hobby Huset har travlt.

At dit lokale byggemarked er tømt for mennesker, betyder nemlig ikke, at det også er lukket. Tværtimod handles der på livet løs med særligt erhvervskunderne, om det så drejer sig om landmænd eller håndværkere, og Hans Nielsen og hans medarbejdere har rigeligt travlt med udbringning.

Men også i butikken er der nok at se til, for private kunder kan også stadig få, hvad de har brug for.

De skal blot benytte sig af det, man kalder »pick and collect«, hvor man ringer eller mailer en bestilling ind, og når man så kommer for at hente den, lægger ekspedienten ordren udenfor.

Indtil for et par uger siden tog han også en dankortterminal med ud, men Hobby Huset har nu fået mobile pay i alle tre butikker, så betalingsdelen nu går mere gelinde i mange tilfælde.

- Det er stadig lidt mere besværligt end normalt, når folk bare kommer ind i butikken, for det giver lidt mere arbejde med at pakke. et byggemarked er jo normalt sådan lidt tag selv, så det, vi gør nu, svarer til at købmanden selv skulle ud og samle varerne ind. Men vi kan bestemt ikke klage. Vi er i en branche, hvor der generelt er travlhed, så det er vi glade for, siger Hans Nielsen, der i de aktuelle frostgrader særligt oplever en stigning i salget af træpiller.