Spar i Stoholm skal have ny købmand

En gammel Skive-dreng overlader pladsen til en anden gammel Skive-dreng

04. marts 2021, 11:35
1 af 2 Efter treethalvt år som Spar købmand i Stoholm takker Mikkel Andersen af og overlader butikken til Daniel Hovgaard Nielsen. Arkivfoto
2 af 2 Daniel Hovgaard Nielsen er, som det fremgår af billedet, p.t. uddeler i Gedsted, men fra den 1. maj er han den nye Spar købmand i Stoholm. Privatfoto

stoholm Det blev til treethalvt gode år som købmand i Stoholm, men nu er det slut.

Købmand Mikkel Andersen, der er fra Nr. Søby, har valgt at afhænde butikken, og han har allerede fundet en køber.

Ny købmand i Stoholm bliver per 1. maj i stedet Daniel Hovgaard Nielsen, der de seneste to år har været uddeler i Dagli´ Brugsen i Gedsted i Vesthimmerland.

28-årige Daniel Hovgaard Nielsen er dog som Mikkel Andersen oprindeligt fra Skive-egnen, nærmere bestemt Ramsing, og han har også tidligere været souschef i Dagli´ Brugsen i Balling og er udlært salgsassistent i Kvickly Skive.

I sin Coop-karriere har han også været omkring Hobro, og han bor i dag sammen med familien i Klejtrup, hvor han også bliver boende, fortæller han til avisen.

Daniel Hovgaard Nielsen vil allerede være at finde i butikken i Stoholm fra den 1. april, og da Mikkel Andersen bliver på sin post til den 1. maj vil de to købmænd få en måned sammen til at få lavet en gnidningsfri overlevering.

Tid til nye udfordringer

De to har offentliggjort handlen i et fælles opslag på Spar Stoholms facebookside, hvor Mikkel Andersen understreger, at han har været glad for sin tid i Stoholm og den store, lokale opbakning, men at det nu er tid at prøve kræfter med noget nyt, efter at have været med til at ændre underskud til overskud og forøget omsætningen med mere end 20 procent.

- En kæmpe tak til mine medarbejdere, som har knoklet og skabt resultater. I er fantastiske. Jeg glæder mig og ser frem til nye udfordringer, men jeg kommer til at savne jer alle, lyder afskedshilsenen fra Mikkel Andersen.

Daniel Hovgaard Nielsen glæder sig til en ny tilværelse som selvstændig købmand.

- Jeg ser en stor fremtid i Spar Stoholm og er imponeret over de resultater, som Mikkel og medarbejderne samt kunderne har skabt, lyder det fra Daniel Hovgaard Nielsen, der også afslører, at han allerede har lagt planer for en modernisering af butikken.