Kvick fra start med førsteplads

Co-driver fra JP Racing har været i Østrig for at tyvstarte sæsonen

18. marts 2021, 10:49
Sammen med lokale Alfi Kramer sikrede Jeannette Kvick sig førstepladsen i klassen ved et løb i Østrig i denne Renault Clio Rally5. Foto: Autengruber

stoholm Selv om den danske rallysæson stadig venter på at blive vinket i gang, er Jeannette Kvick fra JP Racing i Stoholm allerede oppe i fulde omdrejninger.

Hun er nemlig en internationalt eftertragtet co-driver med et normalt heftigt rejseprogram.

I den forgangne weekend var hun således i sit andet hjemland Østrig for at køre løb med Alfi Kramer i hans Renault Clio Rally5, og det blev til en fornem førsteplads i deres klasse i det lokale Blaufränkischland Rallye.

- Prøverne var ikke de mest udfordrende, vi har kørt, men alligevel spændende nok til at få testet bilen og få rystet vores vinterhi-støv af os. Og hold nu op, hvor har jeg savnet alt omkring rally, lød det efterfølgende fra Jeannette Kvick.

Hun kunne i øvrigt glæde sig over, at hun i alpelandet også havde høstet flere tips til, hvordan man på en smart måde løser diverse problemstillinger omkring corona ved et rallyløb.

Det vil komme hende til gavn, når hun midt i maj selv står for at afvikle en afdeling af DM-serien i og omkring Stoholm.