Gymnastikforening tager alternative midler i brug

26. marts 2021, 11:42
Dette er den nuværende bestyrelse, som den så ud lige efter sidste generalforsamling. Privatfoto

stoholm Som det er tilfældet for de fleste andre foreninger, har det seneste år grundet covid-19 budt på både aflysninger og alternative afviklingsformer af arrangementer og træninger for Fjends Gymnastikforening.

Senest har bestyrelsen skullet tage stilling til den årlige generalforsamling, hvor valget stod mellem at udskyde på ubestemt tid eller tænke i alternative baner.

Valget faldt på det sidste. Årets generalforsamling bliver derfor afviklet som et live-stream på facebook, hvor så mange medlemmer af bestyrelsen, som reglerne på det tidspunkt tillader, vil samles foran kameraet og sende live, hvor alle interesserede har mulighed for at kigge med på facebook, stille spørgsmål og eventuelt stemme via kommentartråden på det sociale medie.

- Vi havde allerede før corona planer om en lidt alternativ generalforsamling, hvor der også ville være aktiviteter for børnene i hallen, så hele familien kunne komme afsted, men det er desværre ikke muligt under de nuværende restriktioner. Vi var derfor tvunget til at gentænke det hele og kom frem til formatet med at benytte facebook, siger formand Sissel Jørgensen.

Håbet er, at den alternative form måske kan være med til, at flere har mulighed for lige at bruge de 20-30 minutter, som generalforsamlingen ventes at tage, på at deltage hjemme fra sofaen eller spisebordet.

Skulle man have lyst til selv at blive aktiv i bestyrelsen, er det også en mulighed.

Generalforsamlingen afvikles efter planen lørdag den 10. april klokken 10 på foreningens facebookside. Mens alle kan deltage, kan kun medlemmer stemme og stille op.

Er man ikke medlem og ønsker at være aktiv eller bare støtte foreningen, kan det lade sig gøre ved at blive støttemedlem i et nyt tiltag fra foreningen.

- Vi er altid på udkig efter friske kræfter, der vil være med til at arbejde for en fortsat aktiv gymnastikforening i byen enten som træner, bestyrelsesmedlem eller støttemedlem, siger formanden.

Et støttemedlemskab koster 50 kroner, og tilmelding foregår på foreningens hjemmeside.