Klar til vask på Tanken

Gert Johansen er onsdag klar til at indvie en spritny vaskehal fra Ninki i Mønsted

13. april 2021, 13:10
Gert Johansen vil selv som den første køre sin bil gennem den nye vaskehal, når den åbner portene onsdag den 14. april klokken 11. Foto: Henrik Bagge

stoholm Så er Gert Johansen og Tanken i Stoholm klar til den helt store skyller.

Onsdag den 14. april klokken 11 vil Gert Johansen selv som den første køre en garanteret møgbeskidt karet gennem det nye vaskeanlæg, som den initiativrige mand har føjet til som seneste knopskud på Tanken, der i forvejen rummer både kiosk, grillbar, tips og lotto, tank, spillehal, bodega, gildesal, live trav og en gasautomat.

- Vi kan desværre først fejre det, når vi må være nogle flere, men fejret skal det nok blive, lover Gert Johansen.

Den nye vaskehal tilbyder seks forskellige typer vask og ikke mindst attraktive rabatter til den samlede husstand, hvis man har to biler og benytter vaskehallen flittigt.

Det er Ninki Bilvask ApS i Mønsted, der har leveret den topmoderne, fuldautomatiske vaskehal, der er blevet koblet på den østlige side af Tankens bygning og er på omkring 90 kvadratmeter.

Hallen er med gennemkørsel med indgangen placeret på den sydlige side og udkørsel mod nord.

På den måde undgår man, at en eventuel kø til vaskehallen kommer i vejen for øvrige bilister, der er inde for at tanke.

Den nye bygning levner således også plads til passage øst om hallen, så kareten kan komme den rigtige vej ind under bruseren, og der er også knyttet en ny bygning til, der rummer en pusleplads til indvendig rengøring af bilen.