3 MENINGER: Coronapas

Hvad mener du om at indføre et coronapas?

17. april 2021, 05:34
1 af 3 JEANNETTE KVICK, LÅNUM Coronapasset har kun betydning for mig personligt ifm. med mine udlandsrejser med motorsport. Må og kan jeg rejse uden at have et? Jeg ved, at coronapas er et must i mange lande, uanset hvad du skal, og det betyder, at man også kan meget mere ift. f.eks. restaurationer, og det synes at virke. Personligt vil jeg trække den så længe, jeg kan, mht at blive vaccineret, mest fordi jeg ikke føler mig tryg ved evt bivirkninger, og så er jeg ikke overbevist om, om jeg i det hele taget behøver det. Nu har jeg levet med corona i over et år i ind- og udland og har passet på, så tror jeg også, jeg kan fortsætte med det, indtil verden forhåbentlig bliver coronafri igen.
2 af 3 TOMMY NIELSEN, DAUGBJERG Coronapas er en indgriben i grundloven, bevægelsesfriheden og personfølsomme oplysninger og er direkte imod alt, hvad de danske værdier står for. Og at indføre det, før man har 100 procent styr på, hvordan man skal gøre, er helt hen i vejret. 1 lyntestcenter og 1 pcr-testcenter til hele Viborg Kommune er dumt, men ikke at have åbent 24 timer i døgnet som i København, er endnu dummere. Jeg har før støttet regeringens måde at håndtere krisen på og var egentlig også med på ideen om et pas, men efter at have set, hvordan man tvinger små erhvervsdrivende til at lege politifolk, så er jeg faktisk ikke længere med, og min stemme kommer aldrig til at gå til rød blok igen.
3 af 3 LISE HALD, SPARKÆR Jeg er helt enig i, at vi sammen skal passe på hinanden, og jeg glæder mig lige så meget til at komme tilbage til et lidt mere normalt liv, som de fleste sikkert gør. For mig betyder det ikke så meget, at jeg skal vise et coronapas. Jeg synes, det giver god mening, at man skal testes eller vaccineres, så vi kan prøve at stoppe smitten og dermed komme tilbage til en hverdag uden mundbind og lukkede butikker. Idet en test også kan bruges som dokumention, har alle jo stadig et valg, om de vil have vaccinen eller ej.