Stoholm skuffede i Liseborg

Fodbold - serie 3 herrer, Viborg Søndermarken-Stoholm IF 3-1 (2-0)

19. april 2021, 14:48
Arkivfoto

stoholm Det var ikke uden pointforhåbninger, at Stoholm IF-Fodbold søndag eftermiddag drog til Liseborg for at møde Viborg Søndermarken.

Trods en noget turbulent optakt har SIF formået at bibringe to gode indsatser i de første to lokalopgør mod henholdsvis Mønsted og Sparkær, men desværre nåede SIF-spillerne ikke det niveau søndag, og så stod der 3-1 i dommer Karsten Toft-Hansens papirer, da han fløjtede de 90 minutter af.

SIF har »stået godt på banen« i de første forårskampe, men assistenttræner Kim Kirkeby kunne denne gang se en til tider halvsløj præstation.

- Vi fik ikke tingene sat sammen på den rigtige måde, og vi må erkende, at vi ikke var konsekvente nok. Det betød, at Søndermarken undervejs udnyttede fejl i vores bagerste geledder, og generelt kan vi ikke indvende noget som helst i forhold til resultatet – Søndermarken fik desværre en fuldt fortjent sejr, konstaterede altså Kim Kirkeby.

Hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen, og den føring blev udbygget til 3-0 i 2. halvleg. I slutfasen forsøgte gæsterne at presse på, og det lykkedes også for Nicolaj Christensen at få pyntet på resultatet, da han tæt under mål reducerede omkring det 85. minut – forarbejdet havde Mikkel Søndergaard, Mark Svendsen og Daniel Groth stået for.

- Vi kom undervejs frem til muligheder, men set over 90 minutter kunne vi ikke indvende noget mod resultatet. Vi var langt fra det, vi ellers har præsteret hidtil i forårssæsonen, og vi lavede for mange individuelle fejl, kom det afslutningsvis fra Kim Kirkeby.

Efterfølgende fik rutinerede Morten Groth de fleste fidusstemmer, og nu gælder det om hurtigt at komme tilbage på sporet igen.

Det er en kort sæson med kun 12 kampe - og dermed har SIF altså 9 tilbage - og det gælder om at holde afstand til de kedelige nedrykningspladser.

Der kommer en ny mulighed på fredag d. 23. april, hvor SIF’erne gæster Viborg Nørremarken – der er kampstart kl. 19.15.