Autohans og Hudson var først under bruseren

Onsdag kunne Gert Johansen åbne portene til Stoholms nye bilvask i Østergade

21. april 2021, 09:37
1 af 2 Allan »Hudson« Andersen (th) fra Nr. Søby og Hans »Au2Hans« Rørbæk fra Stoholm var enige om, at den nye vaskehal, som Gert Johansen (tv) åbnede onsdag på Tanken i Stoholm, godt kunne gøre jobbet. Foto: Henrik Bagge
2 af 2 Allan »Hudson« Andersen har lige tastet den første bestilling ind i automaten på Tankens nye vaskehal og kan nu blot vente på, at den gør arbejdet færdigt. »Det er sgu godt nok,« lød dommen efterfølgende, da han kunne besigtige resultatet på den anden side af en guldvask. Foto: Henrik Bagge

stoholm Han havde selv kørt en testvask tirsdag, men ellers gav Gert Johansen fra Tanken i Stoholm en af de lokale æren af at være den første, der kørte kareten igennem, da han onsdag eftermiddag åbnede portene til byens nye vaskehal.

Det var Allan »Hudson« Andersen fra Nr. Søby, der vovede pelsen og trillede sin firmabil, en hvid Toyota, ind under bruseren til en guldvask.

- Og hvis du kommer igen inden for syv dage, så er det til halv pris næste gang, fortalte Gert Johansen sin første kunde i vaskehallen, og den oplysning faldt i god jord.

- Jeg vasker alligevel bilen cirka en gang hver uge, for jeg kører mellem 1000 og 1200 kilometer om ugen som montør, lød det fra Allan Andersen.

Knap 10 minutter gik der så med lidt klog snak og nysgerrig kiggen gennem vaskehallens ruder, og der var enighed om, at det så både rigtigt og effektivt ud, selv om støjniveauet var ret lavt, hvilket naboerne sikkert godt kan bruge til noget.

Så gik portene op, og Allan Andersen kunne atter styre en nu skinnende hvid Toyota ud gennem den nordlige port, inden han på Tankens parkeringsplads hoppede ud for at besigtige resultatet.

- Det er sgu godt nok. Så kan den godt køre en uge, lød den uforbeholdne ros, mens endnu en hvid Toyota, denne gang en lille Aygo, trillede ind gennem vaskehallens sydlige port.

Ved rattet sad Hans Rørbæk, der driver autoværksted fra Åbrinken i Stoholm under navnet »Au2Hans«, og han var kommet afsted i en fremmed bil.

Han har nemlig lavet en aftale med Gert Johansen om, at alle de biler, han får ind på værkstedet, kommer en tur omkring Tankens vaskehal, inden han afleverer dem igen.

- Det er i hvert fald planen, for det ser da godt ud udadtil, sagde Hans Rørbæk, og det havde han ret i, kunne man konstatere, da han igen forlod vaskehallen hvid som sne.