Øretæve til Stoholm på udebane

Fodbold, serie 3 herrer, Viborg Nørremarken-Stoholm IF 6-1 (4-0)

26. april 2021, 19:03
Arkivfoto

Stoholm Det blev ingen fredagsfornøjelse for Stoholm IF-Fodbold at gæste Nordre Skole i Viborg - hele 6-1 stod der nemlig, da dommer Eser Kilic fløjtede af.

Resultatet understregede nok engang, at en ting er sikker i fodbold – nemlig at det er så ganske uforudsigeligt. Stoholm vandt tidligere 4-1 over Sparkær – Sparkær vandt derefter 2-0 over Viborg Nørremarken – og så ser det endda meget mærkeligt ud, at Stoholm så efterfølgende får en 6-1 ørefigen af netop Nørremarken.

Men sådan er der så meget, der ikke altid kan forklares, og faktum er nu, at Jesper Lindegaard og co. i den grad er kommet ned på jorden efter to absolut godkendte hjemmekampe mod henholdsvis Mønsted og Sparkær, der åbnede forårssæsonen.

Udebesøg hos Søndermarken og Nørremarken har efterfølgende givet to nederlag og 2-9 på målkontoen.

Der var ikke så meget at berette efter fredagens møde i et koldt blæsevejr – følgende kommentarer havde assistenttræner Kim Kirkeby.

- Der er ikke så meget godt at fortælle. De spillede hurtigt og direkte på deres kunstgræsbane, og der kunne vi slet ikke følge med. De førte 4-0 ved pausen og scorede til 5-0 lige i starten af 2. halvleg, så det var op ad bakke. Nicolaj reducerede for os – han har nu scoret et mål i hver af vores hidtil fire kampe – men de lukkede og slukkede kort før tid. Det var en fuldt fortjent sejr til dem – vi blev straffet af et hurtigt hold, der var gode på kunstgræs, konstaterede altså Kim Kirkeby.

Christian Winther fik de fleste fidusstemmer, og dermed er SIF nu for alvor placeret omkring de kedelige nedrykningspladser. Derfor er den kommende match meget vigtig – her kommer Ravnsbjerg/Løgstrup på besøg – og RIF/LGIF har fortsat ikke fået point her i foråret.

Der er kampstart på torsdag d. 29. april kl. 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.