3 MENINGER: Sommerferie

Hvad har du af sommerferieplaner?

01. maj 2021, 05:36
1 af 3 IVAN HØEG, LØGSTRUP Vi har endnu ikke lagt de store planer for vores sommerferie i år. Heldigvis bliver både Lene og jeg færdigvaccineret for Corona indenfor få uger, så vi kan bevæge os mere frit rundt. Det bliver ikke til de store udlandsrejser i år – i stedet vil vi tage lidt rundt i Danmark til steder, hvor vi endnu ikke har været. Danmark har jo så meget at byde på, som jeg tror mange har overset. Det har vi også selv i vores iver efter at komme til sol og varme under sydlige himmelstrøg. Det må så blive i 2022 igen. Go’ sommer til alle!
2 af 3 GRETHE ULSTRUP, STOHOLM Mand, børn og vand. Det bliver min sommerferie. For første gang i de 49 år, vi har haft vores firma, holder vi lukket 2 uger i sommersæsonen. Tiden skal bruges på driverliv sammen med min mand. Børnebørnene og badning vil komme til at fylde en del ved strand eller badeland alt efter vejret og coronasituationen. Der bliver nok til overnatning i vores båd og havneliv med de mindste børnebørn og sejltur med de større. Hvis der skulle byde sig en mulighed for at læse en god bog i en lun krog i selskab med en kølig drink, vil jeg gribe den.
3 af 3 NIELS JØRGEN LYNGSØ, KJELDBJERG For at være helt ærlig, har jeg ikke de helt store planer. Men det bliver helt sikkert ferie her i Danmark med udgangspunkt hjemmefra. Måske nogle enkelte udflugter med familien til spændende steder, vi mangler at besøge. Jeg holder af historiske steder, og dem er der jo mange af rundt omkring i det ganske land.