Livsvigtig Stoholm-sejr

Fodbold, serie 3 herrer, Stoholm IF-Ravnsbjerg/Løgstrup 2-1 (1-0)

30. april 2021, 12:05
Arkivfoto

Der var dømt bundkamp og livsvigtige point på spil, da dommer Henrik Wiper fløjtede op på Karlsen Arena i Stoholm torsdag aften.

Før matchen havde hjemmeholdet tre point efter fire spillede opgør – udeholdet havde spillet samme antal kampe men var fremdeles pointløs.

Derfor kunne man med rette kalde det for en 6-points kamp, og til stor glæde for værterne og de trofaste tilskuere faldt de 90 minutters dyst ud til SIF’ernes fordel.

Det blev en tæt kamp, men SIF fik en fremragende start, og holdet bragte sig i front på opgørets første mulighed.

En fejl i gæsternes forsvar medførte en friløber til Nicolaj Christensen, og han svigtede ikke foran Ravnsbjerg/Løgstrup-målmanden.

Christensen har notorisk en målnæse, og han har nu præsteret at score et mål i samtlige 5 spillede kampe hidtil her i forårssæsonen.

SIF kunne i det følgende kvarter have lukket matchen, og der var solide chancer til blandt andet Morten Groth og Mikkel Søndergaard, men de blev desværre ikke omsat til scoringer. Dermed holdt stillingen 1-0 halvlegen ud.

Desværre for hjemmeholdet fik man en kold spand vand i hovedet allerede i det 50. minut. Pludselig var et par Ravnsbjerg/Løgstrup-spillere fri tæt under mål, og selvom målmand Casper Drensborg i første omgang fik afværget, så endte bolden efter et par riposter i SIF-målet, og dermed var de to mandskaber ajour igen.

2. halvleg var generelt en tæt affære, og det kunne være gået begge veje, men med et langt kvarter igen kom forløsningen for de godt kæmpende SIF’ere.

Et frispark fra kanten af feltet tog rutinerede Morten Groth sig af, og via en spiller fra udeholdet endte bolden i nettet til stor jubel denne kølige april aften.

Efterfølgende præsterede Casper Drensborg gode indgreb, og det lunede, da der blev fløjtet af efter 94 minutters spil.

Da fidusstemmerne blev talt op efter dysten, var de fleste gået til Mikkel Søndergaard, der vanen tro arbejdede godt – det skal alle SIF’ere i øvrigt have ros for, så det var en tiltrængt opmuntring efter to sløje udebanepræstationer på det sidste i Viborg.

Men SIF er fremdeles presset på de ubehagelige pladser i et forår, hor der ikke er noget, der er normalt i forhold til nedrykningspladserne.

Det skyldes den bratte Corona-nedlukning af fodbolden i oktober måned, så det hele er lidt uvist – det eneste der er helt sikkert, det er, at det gælder om at vinde så mange kampe som muligt, og at få så mange point hentet hjem som overhovedet muligt.

Næste forsøg bliver en særdeles hård omgang – her gælder det et udebaneopgør mod rækkens duks ØK, der fremdeles har maksimumpoint og går fra den ene sikre sejr til den anden.

SIF må forsøge at drille ØK’erne – der spilles på Ørslevkloster Stadion fredag d. 7. maj kl. 18.00.