Farmshow aflyser igen

03. maj 2021, 15:42
Børn og voksne fra hele egnen går også i år glip af muligheden for et hyggeligt besøg på Dyrskuepladsen. Pandemien gør det svært, så arrangørerne satser nu på næste år. Arkivfoto

Arrangørerne bag det populære MidtWest Farmshow, tidligere Dyrskue i Skive, har valgt at aflyse showet, der skulle have fundet sted i juni.

Også sidste år blev der truffet et valg om at aflyse showet, der plejer at finde sted på den grønne plads ved Engvej - også kendt som Dyrskuepladsen.

Aflysningen betyder også, at børn fra lokale dagplejere og daginstitutioner heller ikke i år får chancen for at komme forbi på Engvej og hilse på dyrebørn og i øvrigt hygge sig med at lege i halm og benytte andre faciliteter på pladsen.

Corona er også i år baggrunden for, at styregruppen har besluttet at aflyse.

- Aflysningen skyldes dels det sene tidspunkt, hvor vi får svært ved at stable et farmshow med udstillere og andre på benene, dels usikkerhed om, hvorvidt restriktioner og forsamlingsloft vil blive hævet så meget, at der kan afholdes større arrangementer, siger formanden for MidtVest FarmShow Kirsten Weidmann.

Hun erkender, at der i øjeblikket er udsigt til, at flere mennesker får lov at samles.

- Forsamlingsloftet hæves gradvist i den kommende tid, men der er alligevel langt op til de cirka 2000, som er det antal gæster, der skal til, for at arrangementet økonomisk kan løbe rundt, siger hun.

Og i slutningen af april er det bare for sent.

- Med kun to måneder, til farmshowet skulle have fundet sted, mener vi ikke, at det er realistisk at blive klar. Det er vi selvfølgelig kede af, men vi glæder os til at præsentere MidtWest FarmShow 2022, siger Kirsten Weidmann. joan