Folk er vilde med vildmarksbade

06. maj 2021, 06:22
Jens Hovgaard (tv) og Ole Hovgaard er indehavere af Nords Vildmarksbade i Skive. Pressefoto

Fjends Udsigten til mere tid derhjemme har fået danskerne til at købe vildmarksbade som aldrig før.

Således har Nords Vildmarksbade i Skive mere end femdoblet salget af vildmarksbade, siden corona vendte op og ned på vores tilværelse sidste forår, og mange begyndte at bruge flere penge på boligforbedringer.

- I stedet for at rejse verden rundt og bruge pengene på eksotiske rejsemål, fokuserer vi på hjemmet og sommerhuset. Vi vil gerne investere vores feriepenge i wellness og ekstra luksus til hjemmet. Det kan vi tydeligt mærke. Før coronakrisen solgte vi fem-otte vildmarksbade om måneden, men nu er vi oppe på 50. Det har virkelig fået momentum, siger Jens Hovgaard, der driver Nords Vildmarksbade sammen med sin bror Ole Hovgaard.

Brødrene Hovgaard ejer også et VVS-firma ved siden af Nords Vildmarksbade, og her går tendensen igen. Før corona havde firmaet flest opgaver med at reparere, vedligeholde og udskifte essentielle ting.

Nu vil kunderne have luksus til hjemmet som en Cooker i køkkenet, vand til udekøkkenet eller en flot udendørs bruser i messing.

- Udelivet har fået et helt andet fokus end tidligere, og mange af os har kun set vores venner udenfor. Vi har lært nye måder at være sammen på i naturen. Det har givet os et andet blik på naturoplevelser. Det er helt klart en af de store grunde til, at så mange investerer i vildmarksbade og udendørsbrusere. Vi ønsker at holde fast i en livsstil, hvor vi er mere grounded og mindre stressede – også når corona er væk, siger Jens Hovgaard.

Når kunderne ringer til Nords Vildmarksbade, har de fokus på designet, bæredygtigheden og selve brugen af produktet. Det skal være let at bruge, smukt at se på og bæredygtigt.

Sommerhuset og haven er blevet vigtige opholdssteder, som vi gør os umage med, og det er i den forbindelse, at vildmarksbadet kan højne oplevelsen, tror Jens Hovgaard.

- Vi har fået øjnene op for livet nu og her. Vi behøver ikke rejse halvvejs rundt om jorden for at få kvalitetstid. Vi skal bare være åbne og til stede i nuet.