Gemmer Fjends på Årets Lokalområde 2021?

23. maj 2021, 05:34
Sparkær løb i 2018 med titlen som Årets Lokalområde i Viborg Kommune. Arkivfoto: Henrik Bagge

fjends Konkurrencen om at blive Årets Lokalområde i Viborg Kommune har i år fokus på initiativer, der skaber sammenhæng og sammenhold for borgerne.

- Når foreninger og borgere sætter fokus på sammenhæng i et lokalområde, dvs. koordinering, samarbejde og kommunikation, skabes merværdi for indbyggerne, og samtidig styrkes grundlaget for at dyrke sammenholdet på tværs i lokalområdet. Vi vil derfor gerne sætte spotlys på dem, der tænker i lokal sammenhæng og sammenhold i vores kommune, siger formand for Landdistriktsudvalget Mette Nielsen (S) i en pressemeddelelse om konkurrencen, der dermed er skudt i gang.

Som tidligere år er der også denne gang kolde kontanter på højkant, når vinderen får 50.000 kroner, mens to øvrige finaledeltagere hver får 25.000 kroner til almennyttige formål i lokalområdet.

Hvis man vil deltage i konkurrencen, skal man senest den 20. juni 2021 sende en indstilling til Landdistriktsudvalget, hvori man beskriver, hvordan man arbejder med sammenhæng og sammenhold. Man kan finde et indstillingsskema på viborger.dk.