Både sejr og nederlag til Stoholm i pinsen

Fodbold, serie 3 for herrer: Sparkær-Stoholm 2-3 (0-3) og Ørslevkloster-Stoholm 4-1 (1-1)

25. maj 2021, 15:08
Arkivfoto

Stoholm IF-Fodbold var i aktion to gange i forbindelse med pinse-weekenden.

Først gjaldt det et vaskeægte lokalopgør på udebane mod Sparkær fredag aften, og den kamp er godt beskrevet, så den får ganske få ord med på vejen, selvom den resultatmæssigt var den gode nyhed i pinsen.

For Jesper Lindegaard og co. vandt fuldt fortjent med 3-2, og der var tale om en rigtig fin indsats, så det gav et godt rygstød til mødet 2. pinsedag om aftenen ude mod det suveræne tophold fra ØK, der fremdeles har maksimumpoint og stort set er rykket op i serie 2.

Kampen blev lidt en tro kopi af tidligere dyster – nemlig med SIF rigtig godt med i de første 45 minutter, og så er det lidt som om, der til tider mangler luft i lungerne i 2. halvleg.

Assistenttræner Kim Kirkeby fortæller: - Vi leverede igen en fin indsats i en åben kamp, hvor vi føler, at vi er med i det meste af matchen, men vi var ikke skarpe nok i de afgørende situationer. Her viste ØK, hvorfor de er et suverænt tophold, og vi må bare sørge for hurtigt at komme op på hesten igen, for vi står med fire finaler som afslutning på forårssæsonen, kom det altså fra Kim Kirkeby.

SIF fik en forfærdelig start på begge halvlege, for der var kun spillet to minutter, før hjemmeholdet scorede. I 1. halvleg fik SIF slået flot tilbage på et frisparksmål af spillende træner Jesper Lindegaard allerede i det 12. minut, men resultatmæssigt kom gæsterne ikke retur på ØK’ernes åbningsmål i det 46. minut. SIF spillede bestemt med, men værterne lukkede og slukkede med scoringer i henholdsvis det 70. og 90. minut, og så stod der 4-1 på måltavlen, da dommer Per Pasfall fløjtede den kortløse kamp af.

- Vi kom bestemt frem til fine muligheder undervejs, og vi leverede en positiv indsats mod et godt ØK-hold, der var bedre end os i de afgørende situationer, så derfor fik de en fortjent sejr. Vores rutinerede Morten Groth fik efterfølgende de fleste fidusstemmer, og nu skal vi have fokus på den kommende dyst mod Viborg Søndermarken – det er hjemme på lørdag d. 29. maj kl. 15.30, hvor vi meget gerne skal have point på kontoen, lød det afslutningsvis fra Kim Kirkeby.