Mænd snører skoene i Sparkær

26. maj 2021, 09:20
Starten på Mandeløbet går klokken 19, men hvis man hellere vil gå ruten, er man velkommen til at tyvstarte klokken 18. Det gjorde 73-årige Søren Østergaard fra Mønsted i 2020, hvor han havde kræfter til at strække armene i vejret, da han kom i mål efter at have gået ruten i ensom majestæt. Arkivfoto: Henrik Bagge

sparkær Sparkær IF´s Mandeløb har normalt sin placering i juni, men i lyset af det aktuelle forsamlingsloft har foreningen besluttet at bytte rundt på datoerne for dette mindre løb og så det noget større Fjendsløbet, som normalt afvikles i maj.

Dermed skal egnens mænd, som i dette tilfælde defineres som alle hankønsvæsener, der er fyldt 16 år, denne gang snøre skoene allerede torsdag den 27. maj.

Da vil det udendørs forsamlingsloft være på 100 personer, og man har derfor fastsat et deltagerloft for løbet på 90 deltagere.

Til gengæld vil forsamlingsloftet helt være fjernet, når Fjendsløbet med en del flere deltagere løber af stabelen tirsdag den 22. juni.

Mandeløbet byder kun på en enkelt distance på seks kilometer i fladt terræn uden tidtagning, men alligevel er der grund til at komme ud over stepperne, for der er nemlig præmier til de tre hurtigste løbere. Herudover trækkes der lod om flotte sponsorpræmier blandt alle deltagerne.

For en halvtredser i deltagergebyr leverer arrangøren også kolde øller og varme pøller til deltagerne, der plejer at hygge sig på idrætsforeningens terrasse efterfølgende.

Der opfordres til online tilmelding på www.fjendslobet.dk, hvor man også kan læse mere om løbet.