Stoholm presset i bunden

Fodbold, serie 3 herrer, Stoholm-Viborg Søndermarken 1-2 (0-1)

31. maj 2021, 15:37
Arkivfoto

Stoholm IF-Fodbold er fremdeles hårdt presset i bunden af serie 3, og lørdagens hjemmebanekamp mod Viborg Søndermarken forbedrede ikke de udfordringer. En tæt dyst blev tabt 1-2, og det kunne der som sådan ikke indvendes noget i mod – gæsterne havde lige lidt mere spil og lidt flere chancer, der retfærdiggjorde deres gevinst.

Men generelt var der tale om 90 forholdsvis tætte minutter, men SIF havde svært ved at spille sig frem til de helt store chancer. Viborgenserne kom i front omkring det 20. minut, og det blev 1. halvlegs eneste scoring.

Efter pausen forsøgte værterne at presse på for en udligning, og udeholdet blev ramt af opgørets eneste gule kort efter knap en times spil. Det udnyttede stoholmerne til at få udlignet, og det var et flot mål af slagsen; Uden for feltet fik SIF frispark, og det krøllede dagens bedste SIF’er – Christian Winther – fremragende op i hjørnet uden redningsmulighed for Viborg Søndermarken-målmanden. Så håbede det trofaste hjemmepublikum på point, men desværre for SIF fik Søndermarken på en hurtig omstilling sat sejrsmålet ind i det 75. minut. Et forsøg på et afsluttende pres gav ikke mål til hjemmeholdet, og så stod der 1-2 på måltavlen, da dommer Gert Aaby fløjtede af.

Det var pludseligt blevet en varm omgang at spille, og det gjorde sig selvsagt gældende for begge mandskaber, men i sådan en situation er det hårdt at jagte en udligning i det meste af matchen, så det var en flok trætte SIF-spillere, der efter det afsluttende dommerfløjt kunne konstatere, at redningen i serie 3 bestemt ikke er kommet tættere på.

I den kommende runde venter der en decideret ”vind eller forsvind” kamp, når Viborg Nørremarken gæster Stoholm. I det omvendte møde fik SIF sig en gevaldig øretæve på 1-6, så det bliver uhyre svært.

Der fløjtes op til kamp på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 4. juni kl. 19.00.