Emil fra Lønneberg luftes

02. juni 2021, 09:50
Pressefoto

Hvad har Emil nu lavet? Svaret kan man blive klogere på ved selvsyn, når Thorning Friluftsspil den 5. juni har premiere på »Emil fra Lønneberg«.

Det er første gang i Danmark, at stykket om Emil og alle beboerne på gården Katholt skal opføres udendørs. Scenen under de store gamle egetræer er derfor omdannet til et idyllisk, smålandsk bondemiljø for 100 år siden.

Og billetsalget går over al forventning, lyder det fra arrangørerne, der tror, at en sprællevende begivenhed som teater ser ud til at hitte efter mange timers stirren på diverse telefon-, iPad- og PC-skærme.

Af coronahensyn er man blevet tilrådet kun at sælge 400 billetter per forestilling, selvom den udendørs teatersal kan rumme langt flere tilskuere. På grund af den store efterspørgsel har bestyrelsen dog nu besluttet at hæve antallet af udbudte billetter til 450, så man inklusive de mange frivillige hjælpere fortsat kan holde sig inden for de tilladte 500 personer.

Det er dog vigtigt for bestyrelsen for Thorning Friluftsspil, at publikum fortsat kan føle sig tryg og nyde løjerne på scenen i fulde drag.