Grundlovssalg Syngende landmand indtager torvet

03. juni 2021, 11:45
Niels Kjær Sørensen. Arkivfoto

stoholm Vi lærte ham at kende, da han sang og spillede sig vej ind i vore hjerter gennem sin medvirken i »Landmand søger kærlighed«, og fredag kan du opleve Niels Kjær Sørensen helt tæt på, når Stoholm Handelsstandsforening afholder Grundlovssalg med særlig stor aktivitet på torvet i Vestergade.

Her har Gert Johansen fra Tanken i Stoholm fået til opgave at levere fadølsvogn, borde og stole til et areal foran Stoholm Autoværksted, og i den anledning har han syntes, at det var passende at forsøde tilværelsen for folket med underholdning fra en lokal troubadour klokken 17-20.

- Han har spillet nede hos mig før, og det gik rigtig godt. Der var gang i den, så det skal nok blive godt, er jeg sikker på, siger Gert Johansen, der også har bodega på Tanken.

Landmand og musiker Niels Kjær Sørensen fra Nr. Søby søgte og fandt kærligheden gennem sin medvirken i det populære tv-program, men han har faktisk mere end 15 år på bagen som spillemand, og den erfaring plejer han at øse af med sine egne, enkle fortolkninger af både klassiske country-sange og numre af Kim Larsen, Lars Lilholt og Shubidua.

Og mon ikke, der også bliver plads til et par af hans humoristiske anekdoter fra sin medvirken i »Landmand søger kærlighed«.