Solidt overskud i unormalt år

Stoholm IF-Fodbold har omsider fået afviklet sit stormøde

06. juni 2021, 06:24
Arkivfoto

stoholm Med næsten fire måneders forsinkelse på grund af corona fik Stoholm IF-Fodbold torsdag den 20. maj afviklet sit stormøde.

En meget lille flok kunne konstatere, at økonomiansvarlig Inger Jakobsen kunne præsentere et solidt overskud i 2020, og det var imponerende i et år, der bestemt ikke var normalt.

Formand Anders Jakobsens beretning bar præg af, at der slet ikke var turneringsfodbold i forårssæsonen 2020, og heldigvis blev det fodboldmæssigt mere normalt i efteråret, inden restriktioner i løbet af oktober igen besværliggjorde aktiviteterne.

Allan Søndergaard, Nicolas Laigaard og Niels R. Jensen var på valg, og alle tre modtog genvalg, mens Morten Groth og Anton Konradsen blev valgt som suppleanter.

Derudover består bestyrelsen også af Tommy Nielsen, Niels Svendsen, Tonny Karlsen og Anders Jakobsen.

Det var sædvanen tro Allan Vestergaard, der var dirigent, og det helt store omdrejningspunkt på stormødet var den kommende etablering af en kunstgræsbane.

Her mangler Stoholm IF-Fodbold fremdeles penge for at nå i mål med den egenbetaling, der er, og det er blevet besluttet, at der i september skal afholdes et spinningsarrangement – den endelige dato er lige på trapperne og meldes ud så snart, den er på plads.