Stoholm tabte skæbnekampen

Fodbold, serie 3 herrer, Stoholm-Viborg Nørremarken 2-4 (1-4)

07. juni 2021, 15:04
Arkivfoto

Stoholm IF-Fodbold er fremdeles hårdt udfordret i bunden af serie 3, og fredagens »vind eller forsvind-kamp« med Viborg Nørremarken blev tabt 2-4.

Dermed er SIF’erne med to runder tilbage af forårssæsonen på vej ned i serie 4 – et niveau 1. holdet i Stoholm senest befandt sig på i 2000-sæsonen.

Ret skal være ret – mandskabet er ikke nede endnu, men det kræver nok to sejre i de sidste to kampe, hvis serie 3 opholdet skal forlænges.

Nederlaget fredag aften gjorde i hvert fald ondt, og det var et meget dyrt sidste kvarter i 1. halvleg, der kostede det hele – her var Nørremarken effektive og scorede samtlige deres fire mål.

Dagens fidusmodtager hos hjemmeholdet – Mikkel Søndergaard – bragede ellers værterne i front efter cirka 20 minutters spil på et meget flot langskud, men alt gik galt, og SIF’erne lignede et hold i total opløsning, da dommer Anders Harbo Jensen fløjtede til pause.

Så skal der findes noget positivt i fredagens opgør, så er det, at SIF’erne fik sig mandet op i de sidste 45 minutter, og der var bestemt chancer til, at det kunne være blevet rigtig spændende.

Men både Mark Svendsen, Mikkel Søndergaard og Morten Groth brændte de muligheder, der kunne/burde have givet en tidlig reducering, men det skete ikke, og tiden gik. Derfor blev det kun til Mark Svendsens reducering omkring det 80. minut, og derfor var stillingen 2-4 på måltavlen, da der blev fløjtet af.

Dermed har SIF’erne altså i den grad ryggen mod muren – den kommende kamp er på udebane mod Ravnsbjerg/Løgstrup, og der er kampstart i Løgstrup på fredag d. 11. juni klokken 18.00.