Ny forstander til Hedens Efterskole

Bestyrelsen er også blevet suppleret på ekstraordinær generalforsamling, efter tre medlemmer trak sig i protest

09. juni 2021, 07:36
Hedens Efterskole har haft et turbulent første år, hvor både forstander og flere bestyrelsesmedlemmer er skiftet ud. Arkivfoto

sydfjends Bestyrelsen for Hedens Efterskole i Sdr. Resen har per 1. juni 2021 ansat Finn Mester som ny forstander på skolen, der med et særligt hensyntagende miljø er i sit første leveår. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Finn Mester afløser Anders Bøtker, der bliver på stedet den første halvdel af juni for at sikre en god overlevering.

Anders Bøtker blev konstitueret forstander, da Lise Munk per 25. marts blev opsagt som forstander efter uenighed om den daglige drift.

Forstander med langt cv

Finn Mester er 57 år, gift og far til tre drenge. Han er uddannet lærer og har efterfølgende været leder på en friskole.

Siden har han været forstander på to forskellige efterskoler, senest på Aalborg Efterskole, som han var med til at starte i 2017. Han har i alt samlet 14 års erfaring i efterskoleverdenen.

Derudover er Finn Mester uddannet officer i Beredskabskorpset og har bestridt lederstillinger i Jysk, Aldi, Fakta og 7-Eleven, inden han skiftede til skoleverdenen.

Bestyrelsen igen fuldtallig

Efter en ekstraordinær generalforsamling den 17. maj kan Hedens Efterskole desuden melde, at bestyrelsen igen er fuldtallig.

Den ekstraordinære generalforsamling blev nødvendig, da tre medlemmer valgte at trække sig som reaktion på opsigelsen af forstander Lise Munk. Der var tale om Lisbeth Abrahamsen, Kirsten Fihl og Karsten Munk-Stengaard, som nu er afløst af John Milther (Sdr. Resen), Bente J. Albrechtsen (Lunderskov) og Vibe A. Jelsbak (Hørning), der nu udgør bestyrelsen sammen med formand David Straadt (Fårbæk), Ingrid Kristiansen (Kjellerup), Johnny Vestergaard (Viborg) og Leif Balle (Fårbæk).