Til små og store legebørn

09. juni 2021, 07:37
Som det ses på billedet, er nogle tyvstartet, men den officielle indvielse af fodboldgolfbanen og andre nyheder i Billingeparken i Sparkær er først lørdag 12. juni. Arkivfoto: Henrik Bagge

sparkær Lørdag er der indvielse af udvidelsen af Billingeparken, der på det sidste har tilføjet nyt til paletten af forlystelser i byens nordlige ende med både fodboldgolfbane og en splinterny legeplads.

Og Jan Kirsch Pedersen fra Udviklingsgruppen under Sparkær Borgerforening forventer, at det godt kan udvikle sig til en lille fest, når borgerforeningen står klar med flag og balloner, sodavand, øller og pøller til kostpris samt eventuelt et par små overraskelser.

Selv om mange allerede har taget hul på den, sker den officielle indvielse af byens nye fodboldgolfbane først denne dag, og i den forbindelse har Jan Kirsch Pedersen en hemmelig plan med formand for Landdistriktsudvalget i Viborg Kommune Mette Nielsen (S), der kommer til byen for at klippe snore.

- Jeg håber, at vi kan lokke hende til at tage et par spark sammen med nogle af de unge gutter på fodboldgolfbanen, lyder det fra Jan Kirsch Pedersen.

Den nye legeplads ankom for nylig og blev fluks installeret, så man nu har et såkaldt sandværk med klatrebane, rutsjebane, gyngebro og rebstige.

Dette Troldmandens Skjulested er suppleret med såkaldte drejekar og den gode gamle spilophøne på fjeder.

Indvielsen er berammet til lørdag klokken 10-12.