Ny intimkoncert i Stoholm

12. juni 2021, 06:09
Amalie Thørholm. Pressefoto

stoholm Hun gjorde det med Peter Viskinde i efteråret, hun fulgte op med Michelle Birkballe i foråret, og nu gør hun det igen.

Gitte Graversen fra Stoholm vil sammen med gemalen Allan Pedersen søndag den 20. juni igen lægge have til en intimkoncert, denne gang med sanger og sangskriver Amalie Thørholm fra Aalborg som trækplaster.

Det er den digitale platform »Low-fi concerts«, som bringer musikere og lokale arrangører sammen om dette unikke koncertformat, og ikke mindst hos den optrædende er begejstringen stor.

- Det er fantastisk, at der rundt omkring i Danmark findes folk som Gitte og lokalsamfund, som støtter musikscenen ved at åbne deres hjem, haver og andre unikke rum op og dermed gør det muligt for flere at opleve intime koncerter. Jeg ser frem til at besøge Stoholm og håber naturligvis på en stor opbakning til arrangementet fra hele lokalsamfundet, siger Amalie Thørholm i en pressemeddelelse.

Hun har udgivet musik siden 2017, er i flittig rotation på P4 og P5, og beskriver selv sin vej i musikken som det mest naturlige og unaturlige i verden, forstået på den måde at musikken er moderne, samtidig med at den rummer klare referencer til 80’erne og har store musikalske forbilleder i Anne Linnet, Thomas Helmig og Lis Sørensen med personlige og vedrørende tekster på dansk.

- Musik er for mig historier, stemninger og følelser, og at spille til mindre intimkoncerter giver så meget mening, samtidig med at det forpligter. Jeg glæder mig til sammen med min faste guitarist Lasse Baggenæs at invitere helt ind i mit musikalske univers, lyder det fra Amalie Thørholm forud for koncerten.