Storsejr til Stoholm i serie 3

Fodbold, serie 3 herrer, Ravnsbjerg/Løgstrup-Stoholm IF 0-6 (0-3)

15. juni 2021, 08:55
Arkivfoto

I et decideret bundopgør hentede Stoholm IF-Fodbold fredag aften en overbevisende storsejr, da Ravnsbjerg/Løgstrup blev sat til vægs på Løgstrup Stadion.

Hele 0-6 stod der på måltavlen, da dommer Carsten Jensen fløjtede den kortløse match af, og det var egentlig en overraskende forskel, eftersom SIF kom til opgøret med tre nederlag i rap, mens værterne rent faktisk har spillet sig OK ind i turneringen på det seneste.

Men det var altså ikke til at se denne aften – assistenttræner Kim Kirkeby havde efterfølgende disse kommentarer.

- Vi forsøgte med en ny opstilling i midterforsvaret, hvor brødrene Christensen – Nicolaj og Rasmus – var på plads. Det var ikke kun derfor, at vi vandt, men det gav i hvert fald pote i den her match, og derudover scorede vi flotte mål efter fine angreb. Jesper Lindegaard og Tobias Karlsen scorede blandt andet på hovedstød, og så nettede Christian Winther igen på et frispark. Derudover kom Morten Groth, Lasse Svendsen og Nicolaj Christensen også på måltavlen – sidstnævnte på det straffespark, som Morten Groth fik tilkæmpet sig. Vi plejer altid at have det svært mod Ravnsbjerg/Løgstrup, så vi må sige, at den her kamp var anderledes, end det plejer at være, men det var langt hen ad vejen vores fortjeneste, for alle spillere skal have ros for en absolut godkendt indsats, konstaterede altså Kim Kirkeby, der kunne se SIF være foran med sikre 3-0 ved pausen.

Unge Daniel Groth fik efter kampen de fleste fidusstemmer, og dermed nåede Stoholm IF-Fodbold op på 12 point. Det er et uomtvisteligt faktum, at holdet ender på 6. pladsen, og langt de fleste hold på netop 6. pladsen rykker direkte ud. Der er dog enkelte hold, der kan få en nedspilskamp, og det afhænger af det optjente pointantal. Skal SIF håbe på den redningskrans, så kræver det uden tvivl en sejr i det sidste opgør mod det suveræne tophold fra ØK – så vil SIF ende på 15 point, og det kan MÅSKE være nok til en nedspilskamp.

Men alt er uvist – dog er det som nævnt sikkert, at kun en sejr tæller i sidste runde – der er kampstart på fredag d. 18. juni på Karlsen Arena i Stoholm klokken 18.30.