Sommersøndage uden restriktioner på Grønhøj Kro

Kromand Gregers Laigaard byder igen på underholdning i sommervarmen, denne gang dog uden Dahlgårds Tivoli

23. juni 2021, 11:27
Gregers Laigaard har tidligere haft Leif Dahlgård (tv) fra Dahlgårds Tivoli med til at afvikle Sommersøndage på Grønhøj Kro, men deres veje er nu skiltes. Arkivfoto

grønhøj På grund af coronarestriktioner starter Sommersøndag på Grønhøj Kro i år først den 4. juli, men varer ved august måned ud.

Da den 4. juli er den amerikanske uafhængighedsdag, fejres det med skummende fadøl, som tappes fra den gamle Ford A, og cowboymusik, som krofatter Gregers Laigaard selv leverer sammen med sin søster i cirkusteltet.

Som noget nyt i år serveres pølserne af Tonni fra Kjellerup. Tonni er ligeledes at finde med vogne, hvorfra der sælges krydderier og legesager.

Der vil også være kræmmermarked og træf for veterankørertøjer, som det har været kutyme de sidste par sæsoner.

Ingen Dahlgårds Tivoli

Til gengæld bliver der ikke noget Dahlgårds Tivoli i denne omgang.

Leif Dahlgård og Gregers Laigaard røg tidligere på året uklar omkring udbyttet af salget af bogen »Gøgleren og Kromanden« med Gregers Laigaard som forfatter, som de to herrer udgav i fællesskab til stor succes.

De er dog igen på talefod, fortæller Gregers Laigaard, og Leif Dahlgård har accepteret regnskabet omkring bogsalget, idet han har sagt ja til at modtage halvdelen af overskuddet for salg af bogens anden udgave.

Gregers Laigaard har også købt en salgsvogn af Leif Dahlgård, som dog ikke vil være at finde ved Sommersøndag på Grønhøj Kro, idet der er truffet aftale med en anden udbyder af pølser.

Morten Korch-fest genoplives

Sommerens underholdningsprogram er ikke helt på plads for hver søndag, men der er truffet aftaler med flere kunstnere.

Blandt andre gæster John Haargaard, som flere husker fra tiden som den sprudlende benzinforhandler i Frederiks, Sommersøndag den 11. juli med sin guitar.

Flere har også efterlyst en ny Morten Korch-fest, og den vil blive genoplivet lørdag den 28. august i cirkusteltet med live 50´er musik, skummende fadøl og grillstegt pattegris med hele svineriet.

Dermed er der glædeligvis lagt op til udendørs Sommersøndag på Grønhøj Kro i år helt uden restriktioner, og for at afprøve rammerne tyvstarter man i samarbejde med LEV og andre organisationer den 26. juni med en festival for socialt udsatte under titlen »Du er min øjesten«.