Klinik på torvet udvider med zoneterapeut

Stoholm Fodpleje og Wellness har fået zoneterapeut Kristina Bak med på legen

08. juli 2021, 12:04
Kristina Bak åbner først for kunder onsdag den 7. juli, så indtil da må hun øve sig på familien, der blandt andre tæller Josephine på syv år. Foto: Henrik Bagge

stoholm Da Majbrit Jensen den 6. april 2021 åbnede Stoholm Fodpleje & Wellness i nyrenoverede lokaler på torvet i Vestergade, var det med en erklæret ambition om at udvide besætningen til et regulært klinikfællesskab.

Og første skridt i den retning tages allerede nu med 33-årige Kristina Bak fra Mønsted, der oprindeligt er kontoruddannet, men nu er i gang med at læse til zoneterapeut.

Hun har fået sit eget lokale hos Majbrit Jensen og har første arbejdsdag i klinikken onsdag den 7. juli, hvorefter det i starten bliver med åbent onsdage og torsdage klokken 8-16.

Hun er nemlig knapt færdiguddannet, men med slutdatoen 27. september lige rundt om hjørnet, kan hun se til enden på godt et års uddannelse.

- Tanken med at åbne nu er lige så meget at få gjort opmærksom på mig selv, så jeg kan udvide åbningstiderne fra den 1. oktober. Planen lige nu er så at lave elevbehandlinger her i klinikken de to dage om ugen. Normalt skal man have en uddannelse for at starte behandlinger, men i zoneterapien har vi også elevbehandlinger på skolen, og dem må man gerne lave privat også og så tage elevpriser for det, siger Kristina Bak.

Hun har sidste efterår læst anatomi, fysiologi og sygdomslære og har også taget kurser i både smertebehandlings- og øreakupunktur, som hun vil bruge i sammenhæng med zoneterapien.

Majbrit Jensen har plads til tre foruden sig selv i klinikken, som dermed nu allerede er halvt fyldt op.

De to behandlere har det samme bookingsystem, som kan tilgås både fra Majbrit Jensens Stoholm Fodpleje & Wellness og Kristina Baks nye firma, som har fået navnet Klinik Balance i Livet.