3 MENINGER: Stoholm Festuge

Hvad har du af minder fra Stoholm Festuge?

14. august 2021, 06:38
1 af 3 SUSANNE BAK, STOHOLM Det er umuligt at vælge blandt gode minder og oplevelser fra Stoholm Festuge. Men jeg kan sige, at Festugeudvalget har formået at finde en form, som passer lige nøjagtigt til Stoholm, og som kan trække alle folk af huse. Jeg er superglad og taknemmelig for, at der er en flok frivillige ildsjæle, som kun har det formål at glæde, underholde og sammenryste Stoholmerne. De bruger masser af fritid på at skabe de bedste rammer om festugen og hele tiden finde på nye spændende tiltag - og de gør det år efter år. Det kan de godt være stolte af. Herfra skal der bare lyde en stor TAK. Jeg glæder mig til at deltage i årets program og ønsker Stoholm en fantastisk festuge.
2 af 3 ANDERS JAKOBSEN, STOHOLM Jeg er jo barnefødt i Stoholm, så det er blevet til rigtig mange byfester/festuger gennem tiden – og det har på den ene eller anden måde været sjovt hver gang, selvom det selvfølgelig er forskelligt, hvordan programmet har været, og hvor meget jeg/vi har deltaget. Lige fra tiden på det gamle stadion til mange år oppe ved hallen – det har også været nede i byen, og nu synes jeg, det er rigtig godt, at det er anlægget, der er omdrejningspunktet. Der plejer at være højt humør, og ligesom ved vores foreningsliv så har Stoholm Festuge også brug for den frivillige arbejdskraft, så vi skal huske at bakke op.
3 af 3 CHRISTINA BILDE HEILSKOV, STOHOLM Da jeg flyttede til Stoholm, mødtes man i teltet på parkeringspladsen ved Kornblomsten og hyggede med fællesspisning og øl. Arrangementet skreg på nye kræfter og ideer, så vi var nogle stykker som tog arbejdshandskerne på og nu 10 år senere, har Stoholm en Festuge, man virkelig ser frem til. I min tid som formand for Festugen var der mange søvnløse nætter, blod, sved, koordinering, regler og alt for få timer i døgnet. Samtidig var der masse af glæde, opture, positivitet og hjælp fra folk i byen. Der var gang i følelsesregisteret. Stoltheden over at projektet lykkes og stadig er et tilløbsstykke er overvældende, og der er ingen tvivl om, at de bedste minder hos mig er fællesskab og stolthed.

I uge 33 står den omsider igen på Stoholm Festuge, efter coronaen fik aflyst 2020-udgaven. Til gengæld gøres der lidt ekstra ud af årets udgave, da byen kan fejre flere jubilæer i 2021, bl.a. 100 års jubilæum i anlægget