Sparkær sejrede igen

Fodbold, serie 3 herrer, Sparkær-Kjellerup 5-1 (4-1)

17. august 2021, 10:40
Foto: Jacob Mackenhauer

Fredag aften fulgte Sparkærs serie 3 godt op på 2-0 sejren tirsdag ude over Alhedens. Kjellerup var et forholdsvist nyt bekendtskab på Sparkær Stadion, og de fik ikke lige de bedste minder med hjem, da hjemmeholdet tog en forholdsvis sikker 5-1 sejr efter 4-1 ved pausen.

Sparkær startede klart bedst og kom foran allerede efter 5 min. på et straffespark begået mod Kasper Møller. Han scorede selv sikkert, og blot 4 min. senere scorede unge Malthe Thomsen så sit debutmål på serie 3, da han sendte en ripost fra Oliver Andersens skud på stolpen i mål.

Herefter havde hjemmeholdet flere muligheder, men det var gæsterne der fik reduceret efter 16. min., da et skud i højre side blev rettet af og snød Kresten Rind i målet. I den periode havde Kjellerup godt fat i kampen og kom også til nogle afslutninger udefra, men gennemspillede tilbud havde de ikke før pausen.

Til gengæld fik Sparkær to gyldne minutter og to mål i det 32. og 34. minut. Først var Kasper Møller hurtig på en bold i feltet efter et hjørnespark og kort efter tog Daniel Brøns chancen fra kanten af feltet og scorede udenfor målmandens rækkevidde.

Det lignede en afgørelse, men 2. halvleg blev lidt en skuffelse set med hjemmeholdets briller. Tændingen faldt og spillet hang ikke rigtig sammen. Samtidig fik gæsterne nogle nærgående tilbud, blandt andet et skud på overliggeren. Modsat havde Sparkær også deres muligheder på flere kontraer, men det var først i det 63. minut, at der kom helt ro på, da Daniel Brøns sendte Kasper Møller afsted på en friløber næsten fra midten. Her svigtede Møller ikke.

Kjellerup kunne med en smule held godt have scoret et par mål i 2. halvleg, men så burde Sparkær også havde scoret flere, så resultatet er vel nogenlunde retvisende.

- Det var helt sikkert en godkendt indsats over 90 minutter, og vi var klar fra start. Så falder vi godt nok i tempo i ca. 20 minutter, men vi står godt bagude, og jeg synes vi er bedst mand mod mand mod et teknisk godt hold, der ikke skulle have for meget plads. Nu har vi allerede slået et lille hul, og det er uhyre vigtigt at komme godt fra start, så det ser fornuftigt ud, lød det fra træner Poul Vistisen efter kampen.

Dagens mand hos Sparkær blev nytilkomne Mikkel Mackenhauer, men også Kasper Møller trak stemmer denne aften.

Næste kamp er på torsdag ude mod Nørremarken på Metropol Park kl. 19.30.