Stoholm sejrede i lokalopgør

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF-Højslev Station 2-1 (1-0)

30. august 2021, 13:50
Arkivfoto

Efter en skuffende efterårsstart med nederlag hjemme til Vridsted er Stoholms IF-Fodbold kommet på ret køl i efterårets serie 4 turnering.

Senest blev der fredag aften fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, hvor naboerne fra Højslev Station havde bevæget sig de 8 kilometer fra Stoholmvej og så til nu hedengangne Fjends Kommunes gamle hovedstad.

Det kastede 3 point af sig til Niels R. Jensens tropper, der dermed har hentet 10 point i de sidste 4 kampe. Efterfølgende havde netop Jensen følgende kommentarer til opgøret.

- Vi spillede vores hidtil bedste kamp i det her efterår, hvor jeg vil give ros hele vejen rundt. Vores forsvar stod godt, midtbanen ser mere og mere ud til at få styr på spillet, og så havde vi vores bedste spillere på dagen i henholdsvis Mark Dalgaard Svendsen og målmand Rasmus Højbjerg. Mark var en konstant trussel for deres forsvar, og Højbjerg tog sig af stort set det hele – naturligvis med undtagelse af deres scoring, konstaterede altså Stoholm-træneren.

Kort før pausen kom hjemmeholdet i front, da Højslevs målmand kiksede en bold, og så kunne Lasse Svendsen let bringe SIF’erne i front – stillingen 1-0 til værterne holdt, indtil dommer Martin Krag fløjtede de første 45 minutter af.

Ifølge Niels R. Jensen startede stoholmerne svagt i 2. halvleg, og det betød blandt andet en del hjørnespark til udeholdet – det fik HIF’erne dog ikke scoringer ud af. SIF arbejdede sig støt og roligt tilbage i matchen, og efter cirka en times spil sørgede Mark Dalgaard Svendsen for, at Nicolaj Christensen kunne score til 2-0.

- Herefter havde vi en god fornemmelse, men en lidt mærkelig kendelse gav Højslev en reducering omkring det 80. minut. Der lå en spiller i vores felt, som stort set fik alles opmærksomhed, men de var smarte og tog en dødbold hurtig, som efterfølgende blev sparket i nettet. Herefter blev det hektisk, men glædeligvis kunne vi juble, da der blev fløjtet af efter 95 minutters spil, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Lidt kuriøst så har Stoholm IF scoret nøjagtig to mål i hver af de første 5 kampe – og det har altså givet 10 point.

SIF skal allerede i aktion igen på onsdag d. 1. september – her kommer det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund på besøg på Karlsen Arena i Stoholm, og det er med kampstart klokken 18.30.