Hagebro Grill sat til salg

Der er ellers meget godt ved at have en restauration, der ligger lige op ad en trafikeret landevej

01. september 2021, 12:40
Et pølsemix hos Jens Damgaard på Hagebro Grill har top på med både ketchup, remoulade, karryketchup, rå løg, ristede løg samt syltede agurker. »Og den sælger vi satme mange af,« siger indehaveren, der den 22. november kan gå på efterløn og derfor har sat grillbaren til salg. Foto: Henrik Bagge

erhverv Hvis du går rundt med en lille pølsemand i maven, er det måske nu, du skal slå til.

Hagebro Grill er nemlig sat til salg. Dens nuværende ejer, Jens Damgaard, har bestemt sig for at gå på efterløn.

- Den 17. juli var det faktisk 50 år siden, jeg fik mit første job, så jeg synes, det er på tide, at andre tager over, siger Jens Damgaard, der startede arbejdslivet med at hjælpe til på landet.

Og han er fortrøstningsfuld med henblik på at få solgt den populære grillbar godt.

- Jeg har allerede haft en del henvendelser, og flere af dem lyder fornuftige og seriøse, siger Jens Damgaard uden at ville kommentere potentielle købere eller prisen yderligere.

Øl, pølser og motorsport

Jens Damgaard har sat sin grillbar til salg efter femethalvt år som pølsemand, der blandt andet har set den pendlervenlige grillbar ved Karup Å på landevejen mellem Viborg og Holstebro promovere sig på lidt utraditionel vis.

For eksempel stablede Jens Damgaard tidligere på sommeren et arrangement på benene, der kombinerede pølser, fadbamser og motorsport, hvor muskuløse køretøjer fra rally, traktortræk og alt det indimellem fyldte hele pladsen foran grillbaren.

For Jens Damgaard selv var der dog intet mærkeligt ved det velbesøgte arrangement.

Han har nemlig gennem mange år dyrket rallycross og derigennem etableret et stort netværk, han kunne trække på til dagen.

Det er da også en tilværelse med hovedet under kølerhjelmen, der venter ham, når han snart skal hjem at gå og pusle om nogle gamle køretøjer i sit eget værksted i Vridsted.

Kunder kører fra Skive

Jens Damgaard har været glad for sin tid med Hagebro Grill, der godt nok ikke har kunnet leve af de kunder, der har fast adresse i lillebyen.

- Jeg har været nødt til at hente dem fra Haderup, Vridsted og Sjørup. Men jeg har også faste kunder fra Aulum og Sunds. Der er også folk i Skive, der kommer herud og henter grillkyllinger, siger Jens Damgaard om et af grillbarens slagnumre, der tilsyneladende har ry for at være særligt møre og sprøde.

Og så genererer beliggenheden ved hovedvejen selvfølgelig også en masse omsætning fra montører og andre trafikanter, der har fundet ud af, at her er et sted at få stillet sulten på farten.

Hurtigt ind, hurtigt ud, som man siger.

Den 22. november kan Jens Damgaard gå på efterløn, men han vil fortsat være at finde bag disken i Hagebro, indtil grillbaren er endeligt afhændet.

Han har dog talt med en ejendomsmægler, der siger, at liggetiden på et sådant salg typisk er tre til fem måneder.

Den udlærte mekaniker har tidligere været montør og startede også virksomheden Vridsted Transport, inden han i 2016 købte Hagebro Grill.