Drømmemål gav Stoholm kneben sejr

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF-Sallingsund FC 1-0 (1-0)

02. september 2021, 13:31
Arkivfoto

Allerede onsdag aften afviklede Stoholm IF-Fodbolds serie 4 hold sin kamp i denne spillerunde, da det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund FC var på besøg – holdet består udelukkende af ukrainske fodboldspillere. Det blev tæt, og der blev kun scoret et enkelt mål, men det var så til gengæld en nydelse at overvære.

For der var blot spillet to minutter, da Stoholm fik hjørnespark, og det sendte Morten Groth ”ind over byen”. Rasmus Christensen headede mod bagerste stolpe, og her præsterede Mark Dalgaard Svendsen at ramme den på en måde, som sjældent ses på serieniveau. En blanding mellem et saksespark og en helflugter – under alle omstændigheder tordnede Svendsen bolden i nettet uden chance for gæsternes målmand, og så var den kamp ligesom skudt i gang.

Det skulle jo så vise sig at blive opgørets eneste scoring, så da dommer Ole Johnsen fløjtede af efter 94 minutter spil var der ikke sket mere på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Men lad det være sagt med det samme – hjemmeholdet fik i den grad en fortjent sejr, men det kniber at få boldene sparket i nettet, for der var ellers solide muligheder undervejs til blandt andet Mikkel Søndergaard, Nicolaj Christensen, Morten Groth samt matchvinder Mark Dalgaard Svendsen. Og så var det lige ved at gå, som det ofte gør i fodbold, når det dominerende hold ikke får lukket kampen – udeholdet fik de par muligheder i den absolutte slutfase, der kunne have givet dem et heldigt og ufortjent point.

Specielt en chance i matchens 92. minut burde Sallingsund nok have scoret på, men Niels R. Jensen og co. kunne sammen med tilskuerne ånde lettet op, da der blev fløjtet af.

Undervejs blev der givet to gule kort – et til hvert mandskab – SIF’s ramte matchvinder Svendsen i 2. halvleg. Generelt skal SIF-spillerne have ros for en fin præstation mod et godt spillende Sallingsund-hold – eneste klagepunkt denne onsdag aften var, at det skulle blive spændende til sidst, for det var unødvendigt, når man tænker på det overtag, som stoholmerne havde i både boldbesiddelse og antal chancer.

Næste kamp for SIF er på hjemmebane mod topholdet fra Vinderup – den match spilles fredag d. 10. september klokken 18.00 på Karlsen Arena i Stoholm.