Ny direktør til Lundsby Biogas

08. september 2021, 09:04
Niels Pedersen er ny direktør hos Lundsby Biogas i Løgstrup. Pressefoto

Løgstrup Som et led i en ambitiøs vækststrategi tiltræder Niels Pedersen i august som ny direktør hos virksomheden Lundsby Biogas i Løgstrup.

Fra direktørposten skal han blandt andet sikre, at virksomheden får succes på det internationale marked.

Biogas vinder i stigende grad indpas i Danmark, og det kan også mærkes hos Lundsby Biogas, som de seneste år har oplevet en markant vækst.

Den positive udvikling har skubbet til større drømme uden for landets grænser, og derfor opruster man med ny direktør, som skal stå i spidsen for at udbrede de grønne biogasløsninger i udlandet.

Niels Pedersen, som kommer fra en stilling som CEO/Partner hos Accurate Products, ser frem til at løfte opgaven.

- Det er med stor glæde, at jeg nu bliver en del af Lundsby Biogas, der samtidig tager hul på et ambitiøst væksteventyr i udlandet. Jeg overtager sammen med direktørposten en solid virksomhed, som har et stort potentiale til at blive en international succes. Det skyldes i høj grad virksomhedens kompetencer og referencer, men også ejerkredsen og ledelsens ambitiøse opbakning vedrørende internationalisering og vækst, siger den nytiltrådte direktør.

Lundsby Biogas har siden 2019 fordoblet antallet af medarbejdere, og virksomheden beskæftiger i dag mere end 30 ansatte på hovedkontoret i Løgstrup.