Stoholm tabte unødvendigt

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF-Vinderup IK 1-2 (1-0)

12. september 2021, 12:40
Arkivfoto

Der var dømt et lille topopgør som afrunding på første halvdel af efterårsturneringen, da Stoholm fredag aften fik besøg af Vinderup.

Inden matchen havde de to mandskaber begge 13 point efter 6 kampe, men nu fik VIK’erne skabt sig et forspring, for det var dem, der kunne juble, da dommer Jens Peter Stærk fløjtede af.

Her stod der nemlig 1-2 til udeholdet på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm, og det var ganske unødvendigt, men sådan er det, når man brænder store chancer og forærer mål væk i den forkerte ende. Det kunne egentlig opsummeres på den måde, for værterne var skidt tjent med kun at føre med 1-0 efter de første 45 minutter – den føring blev skabt omkring det 40. minut, da Nicolaj Christensen scorede sikkert på straffespark. Men spilovertaget og chancefordelingen var så meget i hjemmeholdets favør, at der sagtens kunne have stået 3-0 ved halvtid.

I stedet for tillod SIF’erne gæsterne at nette to gange i henholdsvis det 55. og 65. minut, og så var dysten vendt på hovedet i en sådan grad, at det nu var Niels Jensens tropper, der jagtede udligningen. Det var fejl i de bagerste geledder, der gav målene til modstanderen, så det var ærgerligt, at det var på denne måde, at SIF’erne smed føringen. Der var bestemt flere solide muligheder til Stoholm-spillerne, men det hele forblev resultatløst, og så forløb Mark Svendsen sig i stedet for i den absolutte slutfase, hvilket gav ham et rødt kort med cirka 10 sekunder tilbage af matchen.

De 90 minutter burde og skulle stoholmerne have fået mere ud af, men det lykkedes altså ikke, og så forblev Niels Jensen og co. på de 13 point, som der var på kontoen inden Jens Peter Stærks startfløjt.

I næste runde skal SIF jagte revanche for det åbningsnederlag på 2-4, som holdet fik, da Vridsted gæstede Stoholm i starten af august. Der er Fjends-derby på lørdag d. 18. september på Vridsted Stadion, og der fløjtes op klokken 13.00.