Lotte venter med at fyre kanonen af

13. september 2021, 16:17
Lotte Keiser, da hun for nylig løb Nordic Race på Refshaleøen i København. Privatfoto

stoholm Da motionsløber Lotte Keiser, Stoholm, planlagde at debutere som løbsarrangør med et såkaldt cannonball løb i hjembyen den 18. september, havde hun ikke lige tjekket den øvrige løbskalender så nøje ud.

Men efter, at det har knebet med tilmeldinger til hendes løb med både hel- og halvmaraton med udgangspunkt fra hendes eget hjem på Kærvej i Stoholm, er det gået op for hende, at der foregår rigtig meget lige på den front både fjernt og nær i ugerne omkring den 18. september.

For det første var der Skiveløbet 11.-12. september, som mange lokale traditionelt deltager i, og samme weekend var der Broløbet Storebælt, som også er blevet lidt af en attraktion for løbefolket.

Så er der Copenhagen Half Marathon den 19. september, altså dagen efter Lottes planlagte Cannonball, og yderligere en uge senere er det så i Odense, at det går løs med H.C. Andersen Marathon den 26. september.

- Så der er bare rigtig mange løb lige nu, og derfor har jeg besluttet at rykke mit løb til lørdag den 6. november, hvor jeg så håber, at vi kan blive lidt flere, end der er tilmeldt nu, og hvor jeg selv vil forsøge at gennemføre mit halvmaraton nummer 50 på hjemmebane, lyder det fortrøstningsfuldt fra Lotte Keiser.