Kaminovenner holder generalforsamling

Håbet er, at Kalk Kaminoen kan blive startskuddet til mere samarbejde småbyerne imellem

24. september 2021, 10:11
Arkivfoto

stoholm På grund af corona har de to gange måttet aflyse, men nu er Kalk Kaminoens Venner endelig klar til at afholde sin generalforsamling mandag den 27. september i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Og det bliver formentlig med højt humør, for med den officielle indvielse af Kalk Kaminoen tilbage i juni er det lange, seje træk med at etablere stiforløbet mellem Stoholm og Skelhøje nemlig overstået og med meget fine besøgstal og stor brugertilfredshed til følge.

Men det betyder ikke, at der ikke skal kigges på forbedringer, vedligehold og på sigt sikkert også nye udviklingsmuligheder.

Kurt Mosgaard, Mønsted, har ved flere lejligheder været fortaler for et tættere samarbejde mellem lokalsamfundene, og han vil i et indlæg på generalforsamlingen lægge op til en drøftelse af, hvordan Kalk Kaminoen måske kan blive startskuddet til et tættere og mere frugtbart samarbejde i den tidligere Fjends Kommune og videre ud, hvis der er et ønske om det.

- Hidtil har der nok været en del mistro mellem de lokale byer, men i virkeligheden vil vi tilsammen kunne opnå meget mere gennem et aktivt samarbejde og en gensidig støtte. Det kunne både være i form af lokale tiltag og med sammenhængende projekter, som vi alle kan drage fordel af, siger Kurt Mosgaard forud for generalforsamlingen.