Kneben SIF-sejr efter tæt kamp

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF-Skive Seminarium 1-0 (0-0)

27. september 2021, 15:18
Arkivfoto

Der var fredagsbold på Karlsen Arena i Stoholm, da Stoholm IF-Fodbold i serie 4 tog i mod Skive Seminarium. Det omvendte møde var særdeles tæt – dog resulterede det i sin tid i en 2-0 sejr på Bilstrupvej.

Og efter fredagens dyst kan det konstateres, at de to mandskaber står rigtig godt til hinanden, for det var igen meget lige – dog kunne SIF’erne igen juble over de tre point, da dommer Jan Dahl fløjtede de 90 minutter af.

Forud var gået en match, der var endog særdeles chancefattig – faktisk blev det flere gange konstateret på tribunen, ”at de kan da vist spille til i morgen, uden at der bliver scoret”.

Det lignede også længe en nulløsning, men godt midtvejs i 2. halvleg fik gæsterne pludselig to gule kort oven i hinanden, og det gav selvsagt værterne et massivt overtag i de ti minutter. Og bedst som seminaristerne stod på tærsklen til at blive fuldtallige, slog hjemmeholdet til. Rutinerede Morten Groth fik bolden fra Heine Kristensen, og Groth fik sat opgørets eneste scoring ind omkring det 75. minut, da han overlistede gæsternes målmand.

Herefter trak SIF’erne sig tilbage på banen og overlod bolden mere til SSB’erne, og i den absolutte slutfase fik Heine Kristensen et gult kort, så hjemmeholdet sluttede i undertal. Men det lykkedes at holde buret rent, og så kunne der sættes tre point ind på kontoen efter en fin indsats, hvor der blev kæmpet godt af alle spillere.

I den kommende runde gælder det et udebanemøde med Ravnsbjerg/Løgstrup – der er kampstart på lørdag d. 2. oktober klokken 14.00 på Løgstrup Stadion.