Messe for masserne

35 standholdere gjorde en festdag ud af søndag, da Mønsted afholdt forbrugermesse

29. september 2021, 15:26
1 af 5 Forbrugermessen i Mønsted summede dagen igennem af liv. Foto: Steen Don
2 af 5 En af modeshowets modeller får sat håret hos Salon Mie fra Mønsted. Foto: Steen Don
3 af 5 Der var rigeligt med forsyninger af både vådt og tørt på forbrugermessen. Foto: Steen Don
4 af 5 35 standholdere fyldte Østfjendshallen til sidste kvadratmeter. Foto: Steen Don
5 af 5 Carina hygger sig her med fem kilo kongeboa fra krybdyrsfirmaet Monis i Mønsted. Foto: Steen Don

messe Der var en insisterende summen af liv, som man næsten skulle i glemmebogen for at ihukomme, da Mønsted søndag afholdt forbrugermesse i Østfjendshallen, der var fyldt til sidste parkeringsplads.

Publikum kvitterede i den grad for et flot og spraglet ensemble af lokale erhvervsdrivende indenfor både detail, engros og håndværk iblandet foreninger, herunder flere politiske partier, der var ude for at møde folket op til kommunalvalget.

Med masser af smagsprøver, konkurrencer og »sparken dæk« rundt ved de omkring 35 stande blev messen så stort et tilløbsstykke, at Lions Fjends måtte sande, at de langt fra havde fået nok lodder med til godgørende formål denne gang.

- Når vi stiller op, er folk altid gode til at bakke op, men det her var da helt tovlig. Vi havde udsolgt af 600 lodder allerede til middag, sagde Ejvind Jakobsen på messen, der varede klokken 10-16.

Masser af gæster hele dagen

Udsolgt havde halinspektør Frank Mikkelsen ikke, men han havde rigeligt travlt med at skubbe portioner af burgere og fritter over disken i hallens cafeteria.

- Det er virkelig gået godt med masser af gæster hele dagen, sagde Frank Mikkelsen i forbifarten med en bakke i hånden på vej til at forsyne sin egen lille stand i hallen med små petit fours som inspiration til festen derhjemme eller i hallen.

Mens nogle fik smagsprøver, fik andre trimmet lokkerne. Centralt i messen var nemlig to modeshows, hvis modeller undervejs fik sat frisuren, og det var altså ikke bare med voks og spænder.

De lokale frisører slog virkelig håret ud med både permanent, farver og helt kort i siden, inden modellerne i alle aldre og størrelser indtog scenen i tøj fra fire forskellige ekviperingsforretninger.

Vender tilbage næste gang

House of Teens leverede tøjet til de unge og Tøjeksperten Skive til herrerne, mens man på spindesiden slog to fruer med ét smæk, da både Bente Jensen fra Butik Bente i Stoholm og Betina Offersen fra Fashion by B-Design i Mønsted delte kvindernes opmærksomhed, særligt med farver egnet til at falde i ét med naturen lige nu.

- Der har virkelig været gang i den. Vi har haft travlt siden starten, så det er gået meget bedre, end jeg havde turdet håbe på, sagde Betina Offersen, mens det tyndede mere og mere ud i stangtøjet.

Hun sætter altid et mål for sin omsætning, inden hun tager på messer, og det mål nåede hun søndag allerede klokken 13.

- De er virkelig gode til at bakke det op herude, så jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, sagde Betina Offersen på messen, der afholdes hvert andet år.

Se flere billeder fra messen her