Nu skydes Keisers cannonball af

Det er nu kun Mette Frederiksen, der kan aflyse

05. oktober 2021, 08:38
Lotte Keiser, da hun for nylig løb Nordic Race på Refshaleøen i København. Privatfoto

stoholm Da motionsløber Lotte Keiser, Stoholm, i første omgang havde planlagt at debutere som løbsarrangør med et såkaldt cannonball løb i hjembyen den 18. september, løb hun ind i en sand byge af andre og noget større motionsløb, der stod til afvikling på datoer lige omkring hendes eget.

Så med både Skiveløbet, Broløbet Storebælt, Copenhagen Half Marathon og H.C. Andersen Marathon i farvandet, kneb det med tilmeldingerne til det lille løb i Fjends, og hun valgte derfor at udsætte til lørdag den 6. november.

Den dato, kan hun til gengæld nu bekræfte, står ved magt.

- Jeg er p.t. oppe på 23 tilmeldte, og selv om der er plads til 50, gennemføres det som planlagt. Nu er det kun Mette Frederiksen, der kan aflyse, men jeg håber ikke, at det går så galt, siger Lotte Keiser, der selv vil forsøge at gennemføre sit halvmaraton nummer 50 på hjemmebane.

Løbet starter klokken 9 fra Lotte Keisers hjem på Kærvej 14 og løbes på en syv kilometer lang rundstrækning, der lægger op til både hel- og halvmaraton. Man er dog også velkommen til enten at gå eller løbe en enkelt omgang.

Der vil være forfriskninger og frugt i start-/målområdet, og efter løbet kan man fylde depoterne op med enten suppe eller håndmadder.

Lotte Keiser tager imod tilmeldinger indtil den 3. november på 2266 7088.