Oktoberfest Et ordentligt garn fra Si-Ki

13. oktober 2021, 08:41
Nina Guldhammer tager til oktoberfest med det fineste garn. Privatfoto

stoholm Til en rigtig oktoberfest i Bayern har mændene tit et ordentligt garn i nakken, nemlig det vi i Danmark kalder Bundesligagarn.

Også til oktoberfest i Stoholm kan man få kastet et ordentligt garn i nakken, men det er af den rigtige slags til den strikkelystne.

Nina Guldhammer holder nemlig til på torvet med butikken Si-Ki Garn, der også sælger lædervarer, og hun lader ikke en chance for en god fest gå til spilde.

- Vi kommer tre fra butikken, så vi skal nok finde ud af at hygge os, og vi glæder os, siger Nina Guldhammer, der vil have en stand i teltet, som hun sikkert indretter med nogle halmballer, så man kan sidde lidt og måske endda strikke en lille smule.

Hun vil selvfølgelig køre nogle gode tilbud og så ellers præsentere garn i efterårets jordfarver, så grøn, rust, beige og sandfarvet kommer til at dominere, når Nina Guldhammer laver lidt udstilling med de nye ting.

Hun har også nogle lædertasker og -punge, hun gerne vil af med, i mærker som Treats og Montana.

Hun håber på at få travlt på en festlig dag med fredagsbar omkring sig, men det er nu ikke, fordi hun til daglig ligger på den lade side.

Der er nemlig blevet noget mere at se til, siden hun for to år siden åbnede butik nummer to i Viborg.

Men hun synes selv, at hun jonglerer det fint.

- Jeg har gode folk, så det går rigtig godt, siger Nina Guldhammer, der har haft Si-Ki Garn i Stoholm i fem år.